ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ-ΧΑΤΖΗΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΤΥΧΕΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ

ΙΔΡΥΣΗ

Η εταιρεία Τυχερός – Χατζής Ο.Ε. ιδρύθηκε με τη σημερινή της μορφή το 2000, με έδρα τη Λάρισα και χώρο δράσης της την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια. Αιχμή του δόρατος των δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι ο βιολογικός καθαρισμός βιομηχανικών λυμάτων και αποβλήτων. Ενδεικτικά, αναφέρουμε κατασκευή βιολογικού καθαρισμού βιομηχανιών συσκευασίας ελιάς, κατασκευή βιολογικού καθαρισμού λυμάτων τυροκομείων και βιολογικός καθαρισμός λυμάτων ξενοδοχείων.

Η Τυχερός-Χατζής Ο.Ε. αποτελεί μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο, τόσο της προστασίας περιβάλλοντος όσο και στον ευρύτερο χώρο των κατασκευών. Δημιουργήθηκε με όραμα να αποτελέσει πρότυπο στον χώρο της, συνδυάζοντας τον επαγγελματισμό με τον σεβασμό στο περιβάλλον, και παραμένοντας πιστή στην πολιτική αξιών της, με σεβασμό στον πελάτη, συνέπεια στις οικονομικές σχέσεις, αξιοπιστία στον χρόνο παράδοσης, προσιτό κόστος και απόλυτη λειτουργικότητα των έργων που παραδίδει.

Η εταιρεία, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνολογίες και παραμένοντας κοντά στον πελάτη και μετά την ολοκλήρωση των έργων, ξεχωρίζει στον χώρο των κατασκευών.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Λογοτυπο επιχείρησης Exalco Συστήματα Αλουμινιου
ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ
ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΡΙΚΚΗ
ΛΟΓΟΤΥΠΟ INTERCOMM FOODS
ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ
ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΞΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ
ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΡΟΥΣΣΑΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η διαφορά της θεωρίας από την πράξη είναι πολύ μικρή στη θεωρία αλλά πολύ μεγάλη στην πράξη. Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφα σήμερα, γιατί το σήμερα  γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο.

Από τις βασικότερες επιδιώξεις της διοίκησης της εταιρείας είναι η καθιέρωση και η διατήρηση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, σε συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες νόμους. Προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια και την ποιότητα στην κατασκευή βιολογικών καθαρισμών λυμάτων, η εταιρεία έχει αναπτύξει συστήματα διαχείρισης κινδύνων και έχει πιστοποιηθεί με ISO.

Απαράβατος κανόνας, είναι τα έργα να παραδίδονται εντός των συμβατικών χρόνων και προϋπολογισμών, εκτελώντας τις απαιτούμενες εργασίες με υψηλά standards ποιότητας, και εξασφαλίζοντας κατασκευαστικές λύσεις με σύγχρονες τεχνικές επίβλεψης και λειτουργίας.

ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΣΙΔΕΡΙΕΣ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Βιολογικοί καθαρισμοί
λυμάτων

Η εταιρεία Τυχερός – Χατζής Ο.Ε. έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στον σχεδιασμό και τη κατασκευή μονάδων επεξεργασίας βιομηχανικών αποβλήτων και μια μακροσκελή λίστα λειτουργικών έργων, είναι σε θέση να ανταπεξέλθει δίνοντας λύση σε οποιοδήποτε περιβαλλοντικό πρόβλημα

Εγκαταστάσεις και αυτοματισμοί

Η εμπειρία της ΤΥΧΕΡΟΣ – ΧΑΤΖΗΣ Ο.Ε. στην κατασκευή ποιοτικών και ασφαλών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία των ηλεκτρονικών, με συστήματα αυτοματισμού με PLC, SCADA και συστήματα τηλε-ελέγχου για την κάλυψη τεχνολογικών αναγκών που συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό της βιομηχανίας, τη μείωση του κόστους παραγωγής και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων

Η ΤΥΧΕΡΟΣ – ΧΑΤΖΗΣ Ο.Ε. επιτυγχάνει πλήρως την εναρμόνιση της σύγχρονης και μοντέρνας φιλοσοφίας κτιρίων, με τη θερμομόνωση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Με υλικά πιστοποιημένων οίκων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, η εταιρεία συμβάλλει θετικά στη δημιουργία της περιβαλλοντικής διάστασης στη λειτουργία των κτιρίων και στην κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Συνδυασμένη μέθοδος βιοτεχνολογικής επεξεργασίας με εξειδικευμένους μικροοργανισμούς και προχωρημένης οξείδωσης

Η μέθοδος επεξεργασίας των αποβλήτων του εργοστασίου, που επιλέγεται αποτελεί συνδυασμό μηχανικής, χημικής και βιοτεχνολογικής επεξεργασίας. Το στάδιο της βιοτεχνολογικής επεξεργασίας είναι μονοβάθμιο και εφαρμόζεται συνδυασμένη μέθοδος βιοτεχνολογικής επεξεργασίας με εξειδικευμένους μικροοργανισμούς και προχωρημένης οξείδωσης.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

Ανάπτυξη και βελτιστοποίηση συστήματος ακινητοποιημένης βιομάζας για την επεξεργασία υγρών αποβλήτων κονσερβολιών.

Η ρύπανση του περιβάλλοντος αποτελεί μια διαρκή απειλή, η οποία προκαλεί δυστυχώς μεγάλη ανησυχία για την επίπτωση που επιφέρει στο οικοσύστημα. Η συνεχιζόμενη παγκόσμια αύξηση του πληθυσμού με την διαρκώς εξελισσόμενη βιομηχανοποίηση, οδήγησαν σε οικολογική έλλειψη ισορροπίας και σε σταδιακή υποβάθμιση των φυσικών μας πόρων. Ίσως το μεγαλύτερο θύμα αυτής της οικολογικής ανισορροπίας λόγω της καθημερινής υποβάθμισης είναι το νερό.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ISO

ISO 9001:2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Πρωταρχικός στόχος από την ίδρυση της εταιρείας, είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, σε όλους τους τομείς ενασχόλησής της – δηλαδή μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή, λειτουργία και τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του έργου – καθώς και υπηρεσίες συμβούλου επενδύσεων. Είναι σε θέση να υλοποιήσει κάθε επιχειρηματική ιδέα, αναλαμβάνοντας να καταστρώσει το επιχειρηματικό πλάνο, τον έλεγχο βιωσιμότητας, τον τρόπο χρηματοδότησης, την ένταξη σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη, και φυσικά, να σχεδιάσει και να κατασκευάσει  – με βάση τα σύγχρονα και απαιτητικά πρότυπα ποιότητας και προστασίας του περιβάλλοντος –  προσφέροντας πραγματικά εγκαταστάσεις με το «κλειδί στο χέρι» από τη σύλληψη της ιδέας  ως την εφαρμογή της! 

ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Η εταιρεία στηρίζει την ανάπτυξή της στον ανθρώπινο παράγοντα, επενδύοντας στην επιστημονική και τεχνολογική μόρφωση των στελεχών της, διασφαλίζοντας τις ιδανικότερες συνθήκες εργασίας για όλους τους εργαζόμενους, δρώντας πάντα μέσα από τους κανόνες της εταιρικής μας πολιτικής αξιών.