ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ-ΧΑΤΖΗΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ COMPACT

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ SOVEL Α.Ε.

Ολοκληρώθηκε από την εταιρεία μας η συντήρηση των αντλιοστασίων λυμάτων και των compact βιολογικών καθαρισμών στη χαλυβουργία SOVEL Αλμυρού. Με το πέρας των εργασιών αποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία τους. Εκτελέστηκαν δοκιμές στα αντλιοστάσια και στις εγκαταστάσεις με απόλυτη επιτυχία και εν συνεχεία οι εγκαταστάσεις παραδόθηκαν σε χρήση.

Περισσότερα >
βιολογικός καθαρισμός λυμάτων compact

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΔΕΑΣ Α.Ε.

Το σύστημα είναι compact και  μεταφερόμενο, τοποθετημένο σε οικίσκο τύπου iso box. Περιλαμβάνεται πίνακας ελέγχου, φίλτρα, αντλία, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, έτοιμο προς χρήση. Οι κεφαλές των φίλτρων είναι αυτόματες προγραμματιζόμενες με έλεγχο λειτουργίας start /stop και backwash. Τα φίλτρα είναι 2 : Hyper και Activated Carbon. Τα Hyper Filter χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση σωματιδίων…

Περισσότερα >
επεξεργασία λυμάτων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΥΣΣΑΣ A.E.

Βιολογικός καθαρισμός λυμάτων, έργα υποδομής και η/μ εγκαταστάσεις. Σε νεότερο χρόνο κατασκευή οικίσκου μηχανικής αφυδάτωσης λάσπης με τον αντίστοιχο εξοπλισμό (decanter και αυτόματα σύστημα παρασκευής κροκιδωτικού ιλύος) και κατασκευή οικίσκου κεντρικού ηλεκτρικού πίνακα και φυσητήρων.

Περισσότερα >